Bekijk onze bijzondere interieurcollectie in Dordrecht

Wilt u unieke stukken die een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl? Dwellings Interiors & Decorations heeft de meest exclusieve zitmeubelen, interieurverlichting en decoraties voor een bijzondere inrichting en warme aankleding van uw thuis.

Neem contact op

De interieurcollectie van Dwellings Interiors & Decorationsl

Bij Dwellings Interiors & Decorations in Dordrecht vindt u een schat aan zitmeubelen, schitterende stoffen en bijzonder behang om uw interieur mee aan te kleden. Onze interieurcollectie bestaat uit gerenommeerde merken:

Kom langs bij Interieurwinkel Dwellings in Dordrecht. Ervaar de luxe en prikkel uw zintuigen: neem plaats op onze prachtige (design)banken en fauteuils, voel de kwaliteit van de rijke stoffen en ontdek de schitterende interieurverlichting.
Bezoek de interieurwinkel

Farrow & Ball in Dordrecht

Diepe verfkleuren en traditionele behangprintjes met een moderne twist. Dat is waar het behang- en verfassortiment van Farrow & Ball uit bestaat. De behangcollectie bestaat uit 25 verschillende patronen en in totaal 700 kleuren.


De producten van Farrow & Ball worden op milieubewuste wijze geproduceerd. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van verf op waterbasis en ecovriendelijk papier.

Ontdek de nieuwe behangcollectie

Dwellings Interiors & Decorations

Voorstraat 209 
3311 EP Dordrecht 


KvK nr: 24382498


Privacyverklaring

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 10:00 - 17:00

Woensdag 10:00 - 17:00

Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Bezoek Interieurwinkel Dwellings in Dordrecht voor exclusieve zitmeubelen, verlichting en decoratie.